Auktorisoidut käännökset

Auktorisoidut käännökset

Virallisten eli auktorisoitujen käännösten hinta määräytyy asiakirjan/asiakirjojen sanamäärän mukaan (0,15 € / sana + 13,10 € / asiakirja virallisen käännöksen leimasta + alv). Toimitusaika on yleensä noin kahdesta kolmeen arkipäivää per A4-kokoinen todistus tilausta seuraavasta päivästä lukien. Tarkan hinnan ja toimitusajan saa lähettämällä käännettävän tekstin (tai tekstit) nähtäviksi sähköpostitse. Maksu laskulla.

Auktorisoiduissa käännöksissä on kaksi mahdollista toimintatapaa: a) käytetään skannattua alkutekstiä tai b) alkutekstinä käytetään alkuperäistä paperitodistusta. Vaihtoehdossa a suomenkielinen teksti tulostetaan käännöksen liitteeksi ja vaihtoehdossa b lopputuloksena on pelkkä englanninkielinen teksti. Vaihtoehdossa b alkuperäinen paperitodistus pitää toimittaa käännettäväksi postitse.

Auktorisoitu käännös on aina paperikopio, joka toimitetaan postitse. Se voidaan samaan hintaan toimittaa lisäksi myös skannattuna versiona sähköpostitse, mutta sähköistä versiota ei pidetä virallisena asiakirjana. Hintaan sisältyy postitus kotimaassa normaalina kirjeenä. Normaalina kirjeenä ulkomaille postitettaessa hintaan lisätään kyseisen maan postikulut (ellei hinta ole sama kuin Suomessa) ja käsittelykulut 5 € (+ alv). Kirjattuna kirjeenä Suomessa lähetettäessä hintaan lisätään postitus- ja käsittelykulut 15  € (+ alv) ja kirjattuna kirjeenä ulkomaille lähetettäessä hintaan lisätään postitus- ja käsittelykulut 25 € (+ alv).

randomness